S ponosom vam sporočamo, da smo od 1. oktobra 2015 registrirani pri Lloyd’s of London. Na ta način je družba Advisio d.o.o., in s tem tudi njeni zaposleni, pridobila naziv ”Broker at Lloyd’s”.

Advisio je postal prva zavarovalno posredniška družba v Sloveniji in celotni Adria regiji z registracijo pri Lloyd’s. Trenutno je na zavarovalnem trgu srednje in jugovzhodne Evrope (vključno z Nemčijo), z več kot 300 milijoni prebivalcev, pri Lloyd’s registriranih le nekaj tujih zavarovalno posredniških družb.

Lloyd’s je specializirano svetovno zavarovalno in pozavarovalno tržišče, ki zagotavlja izjemno koncentracijo zavarovalniškega znanja in talentov. Običajno se tam najprej zavaruje nove, neobičajne in kompleksne rizike.

V okviru Lloyd’s deluje prek 80 zavarovalnih sindikatov, ki prevzemajo rizike za vse vrste zavarovanj. Skupaj z zavarovalnimi posredniki dnevno omogočajo zavarovalne rešitve za podjetja v več kot 200 državah in teritorijih po celem svetu. Lloyd’s zavaruje večino družb, ki so vključene v FTSE 100 in Dow Jones Industrial Average.

Lloyd’s zagotavlja močno finančno varnost, kar potrjujejo tudi neodvisne bonitetne ocene. Več informacij lahko pridobite na www.lloyds.com.

Za Advisio pomeni pridobitev naziva ”Broker at Lloyd’s” prelomnico v poslovanju podjetja in potrditev visoko zastavljenih in uveljavljenih standardov mednarodnega poslovanja v zavarovalništvu. Našim poslovnim partnerjem s tem zagotavljamo nadgraditev dostopnosti do globalnih zavarovalnih trgov in specializiranih zavarovalnih rešitev.