Dobrodošli

Smo zavarovalna posredniška družba z licenco Agencije za zavarovalni nadzor. Zagotavljamo neodvisno svetovanje s področja obvladovanja tveganj.

Prizadevamo si nuditi boljše, vašim potrebam prilagojene in stroškovno učinkovite rešitve, pri čemer nas vodijo mednarodne izkušnje, specialistična znanja in praksa. Z vnemo nudimo podporo strankam, središču našega delovanja. Pri poslovanju temeljimo na načelu transparentnosti in celovitega svetovanja.

Zakaj Advisio

Nudimo vam dostop do preko 40 let zavarovalniških izkušenj naših strokovnjakov s področja lokalnih kot tudi mednarodnih zavarovalnih trgov. Smo specialisti za nišna zavarovanja in vam z našo vpetostjo v mednarodne zavarovalne trge omogočamo tudi globalne rešitve plasmaja rizikov. Zagotavljamo vam napredne, vašim potrebam prilagojene in stroškovno učinkovite storitve. V primeru škod vam nudimo aktivno pomoč pri reševanju zahtevkov. Temeljimo na načelu transparentnosti in popolne integritete pri obravnavi vaših zahtev in podatkov.

Ekipa Advisio

V Advisiu se zavzemamo za najboljše storitve. Zagotavljamo vašim potrebam prilagojene rešitve. Medtem ko se trudimo poiskati v najkrajšem času najprimernejšo rešitev, ki je prilagojena vašim potrebam, smo trdno zavezani k transparentnemu in celovitemu delovanju.

Drugi o nas

… Postati prva izbira pri zavarovalnih rešitvah in upravljanju s tveganji v Regiji.

Gospod NovakDirektor

Postati prva izbira pri zavarovalnih rešitvah in upravljanju s tveganji v Regiji.

Podjatje XIzvozno podjetje

Smo vodilna zavarovalna posredniška hiša v segmentu korporativnih specialnih odgovornostnih zavarovanj za področje Slovenije in širše regije centralne in vzhodne Evrope.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.