Upravljavec bo z vsemi podatki zbranimi na spletnem mestu advisio.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. Advisio d.o.o. se zavezuje varovati podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb, ki nam jih posredujete. Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov.

Kakšne informacije zbiramo?

Ob izpolnjevanju kontaknega obrazca vas povprašamo po vašem imenu in elektronskem naslovu. Ti podatki niso obvezni. Vendarle vam brez teh podatkov ne bomo mogli odgovoriti na povpraševanje.

Advisio d.o.o. lahko zbira vaše osebne podatke, obdelane z računalnikom, za zagotavljanje vaših potreb in med pregledovanjem teh spletnih strani. Ti podatki so namenjeni izključno za namene Advisio d.o.o.., ki so izrecno odobreni s to izjavo in jim ne nasprotujete, in sicer za shranjevanje in uporabo takih podatkov za seznanjanje z našimi storitvami. Prav tako smo upravičeni shraniti »piškotke« v vašem računalniku, da bi vam tako olajšali pregledovanje. »Piškotek« shrani informacije, povezane z vašim pregledovanjem teh spletnih strani (strani, do katerih ste že dostopali, datum in čas), do katerih lahko dostopamo med vašimi nadaljnjimi obiski naših spletnih strani.

Politika zasebnosti

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Advisio d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh so last Advisio d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si Advisio d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pravno obvestilo

Advisio d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Advisio skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Advisio d.o.o. določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Advisio d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Advisio.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Advisio d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Piškotki (angl. Cookies)

Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.

Vsebina piškotka:

V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.

Katere piškotke shranjujemo?

Naša spletna stran uporablja samo sejni piškotek (d92215e0d2dfca256c9f3168723ac8ea) za pravilno delovanje strani (prenos sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata). Piškotek se po končanem obisku strani samodejno izbriše.